Kanttekeningetjes

| door de Kanttekenaar

 

Colofon

De Kanttekenaar

IMG_0046De dagelijkse Kanttekeningetjes van 100 woorden en de wekelijkse columns over Schouwen-Duiveland worden opgekrabbeld door Sjoerd de Jong. Daarnaast schrijft hij, ook onder het pseudoniem J. Droes, elke dinsdag en vrijdag een stukje bij een foto van Joop van Houdt op FotoStukjes.nl In de Inwonerskrant (vierwekelijkse bijlage bij weekkrant Wereldregio) schrijft hij stukjes bij ingezonden foto’s van lezers. Van 2008 tot 2012 schreef hij dagelijks een column op Zeelandcolumn.nl Daarnaast had hij twee jaar lang een wekelijkse column in het radioprogramma De Vrijdag en was hij van november 2012 tot januari 2014 vaste columnist bij Wereldregio.

FotoStukjes

De Kanttekenaar schrijft onder het pseudoniem J. Droes twee keer per week een stukje bij een foto van Joop van Houdt. Klik op FotoStukjes hierboven om naar FotoStukjes te gaan.

Kanttekeningetjes

Elke dag in exact 100 woorden (halve minuut leestijd) een glimlach, wake-up call, meewarig lachje, knipoog of een gestrekt been.

j

Copyright

Op alle teksten en foto’s berust copyright. Wil je de teksten of foto’s gebruiken, laat het dan even weten. Je kunt ze dan in bijna alle gevallen gebruiken.

BeSchouwenD

Columns over het leven, de politiek en de actualiteit op Schouwen-Duiveland.

Mail me!

13 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This